Ziraat Bankası Vakıfbank Halbank 0.49 Faizli Bireysel Temel İhtiyaç Kredisi

Korona virüs pandemisi döneminde devlet tarafından 6 ay ertelemeli olarak kamu bankaları aracılığıyla verilen bireysel temel ihtiyaç kredisi paketi araştırılıyor.

Korona virüs pandemisi döneminde devlet tarafından 6 ay ertelemeli olarak kamu bankaları aracılığıyla verilen bireysel temel ihtiyaç kredisi paketi araştırılıyor. İktidara yakın gazeteciler tarafından yeni dönemde de para sıkılaşması döneminde vatandaşların ihtiyaçlarına derman olacak temel ihtiyaç kredisi paketi için de kollar sıvandı.

Yeni ekonomi yönetiminde Mehmet Şimşek, tüketici kredilerinden ziyade reel piyasalara destek açıklamasını bankalara yaparken vatandaşlar da acil nakit ihtiyaçları için kamu bankalarından düşük faizli kredi talep ediyor.

Daha öncesinde 6 ay ertelemeli olarak verilen bireysel temel ihtiyaç kredisi paketi yeni dönemde Meclis'in açılmasıyla beraber de vatandaşlara farklı bir şekilde duyurulması planlanıyor. Tüketici faizleri bankalarda yüzde %4'e kadar yükselirken kamu bankaları tarafından da düşük faizli bireysel ihtiyaç kredisi paketleri araştırma konusu oldu.

6 AY ERTELEMELİ 0.49 FAİZLİ İHTİYAÇ KREDİSİ PAKETİ GELİR Mİ?

Ziraat Bankası Bireysel Temel İhtiyaç Destek Kredisi'ne, sağladığı avantajlar dolayısıyla yoğun ilgi sürüyor, konuyla ilgili son dakika haberleri yakından takip ediliyor. Yeni kredi paketinin 20.000 TL 36 ay vadeli ve 6 ay geri ödemesiz sunulması bekleniyor.

Hükümet kanadından yeni kredi ürününün sunulması durumunda online ortamda gerçekleştirilen başvuru ve sorgulama işlemlerinin ardından başvurusu olumlu değerlendirilenler bankaya gitmeden kredilerini kullanabiliyor.

Küresel ölçekte yaşanan ve ülkemizi de etkileyen enflasyon ortamı ekonomik hayata, üretim ve istihdama ilişkin olası hasarlarını en aza indirme hedefiyle uygulamaya alınan "Ekonomik İstikrar Kalkanı" tedbirleri doğrultusunda Ziraat Bankası olarak hane halkı geliri aylık 5.000,-TL ve altında olan bireysel müşterileri finansal açıdan desteklemek için yeni bir kredi uygulaması başlatacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri